SPF0
Vafliai su vanilės skonio pertepimu - Schar Wafers alla vaniglia, 125 g

Vafliai su vanilės skonio pertepimu - Schar Wafers alla vaniglia, 125 g

3,17 €

Vafliai su vanilės skonio pertepimu. Be gliuteno ir be kviečių.



Schar Wafers alla vaniglia vafliai su vanilės skonio pertepimu.
Be gliuteno, be kviečių.


Sudedamosios dalys:

bulvių krakmolas, cukrus, kokosų aliejus, nugriebto pieno milteliai, ryžių miltai, išrūgų milteliai (pienas), sojų miltai, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas; natūrali vanilės skoninė medžiaga, tirštiklis: guaro derva; tešlos kildinimo medžiaga: natrio hidrokarbonatas. Gali būti lazdyno riešutų pėdsakų.

 

Informacija apie maistingumą:

  100 g produkto
Energinė vertė 2169kJ/518 kcal
Baltymų 3,9 g
Angliavandenių 69 g
iš kurių cukrų 33 g
Riebalų 25 g
iš kurių sočiųjų 14 g
Maistinių skaidulų 0,7 g
Druskos 0,18 g




Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje.

Geriausia iki žr. pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com. 


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.
Importuotojas: UAB „Oribalt Vilnius“ Laisvės pr. 75, Vilnius. 

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus