SPF0
Sorų kruopos su raudonaisiais lęšiais pomidorais ir bazilikais – Košė, 250 g

Sorų kruopos su raudonaisiais lęšiais pomidorais ir bazilikais – Košė, 250 g

1,75 €

Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.



Sorų kruopos su raudonaisiais lęšiais pomidorais ir bazilikais  Košė, Namų restorano patiekalai, 250 g

Ši košė, verdama nedideliame kiekyje vandens, išlaiko visas vertingąsias maistines savybes, bei gerą skonį, nes nereikia nupilti vandens pertekliaus.

Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.

 

Sudedamosios dalys:

sorų kruopos (77%), raudonieji lęšiai (12%), žalieji lęšiai, džiovinti pomidorai (3%), linų sėmenys, džiovinti svogūnai, bazilikai (0,2%), džiovintos aitriosios paprikos. Gali būti glitimo, pieno, salierų, garstyčių, riešutų pėdsakų.

 

Paruošimo būdas:

Puode užvirinkite 400 ml vandens, suberkite vienos pakuotės turinį, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir arbatinį šaukštelį aliejaus arba sviesto. Viską išmaišykite ir sandariai uždenkite puodą. Virkite ant labai mažos ugnies 15 minučių. Per tą laiką puodo neatidenkite. Nuimkite nuo ugnies, išmaišykite ir palikite puodą sandariai uždengtą 5 minutėms.

 

Informacija apie maistingumą:

  100 g produkto
Energinė vertė 1429 kJ / 341 kcal
Riebalai 3,7 g
   sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g
Angliavandeniai 66 g
   cukrų* 0,3 g
Baltymai 13 g
Druska 0,04 g

* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų

 

Pateikimo pasiūlymas:

Išvirkite vieną pakuotę košės pagal pateiktą paruošimo būdą. Ją atvėsinkite, įmuškite vieną kiaušinį, suberkite tris šaukštus džiūvėsėlių. Įberkite mėgiamų prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite ir suformuokite kotletukus. Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje (po pirmųjų 15 minučių kepimo kotletukus apverskite). Skanaus!


Grynasis kiekis 250 g (2x125 g)

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Namų restorano patiekalai


Gardžiai ir sveikai valgyti dabar madinga! O smagiausia, kai tai galima padaryti lengvai, vos kelias minutes praleidus savo namų „restorano virtuvėje“! Savo asortimente turime unikalų prekės ženklą „Namų restorano patiekalai“, kuriame – gausus lengvai paruošiamų košių ir KOŠOTŲ pasirinkimas.

Natūralūs džiovinti ingredientai kartu su perlinėmis miežių ar bulguro kruopomis, įkvėpti rizoto gaminimo būdo tampa košotu ir keliauja tiesiai į Jūsų namus! Pakepinus kruopų ir daržovių mišinį su aliejumi keletą minučių, visą turinį užpylus verdančiu vandeniu užteks patroškinti apie 20 minučių. Viskas! Lieka tik mėgautis išraiškingu skoniu!

Taip pat lengvai pasigaminsite ir „Namų restorano patiekalų“ košę su mėgstamais ingredientais – vos 20 minučių ir galėsite džiaugtis maistingais pusryčiais ar vakariene. Soti ir unikalaus skonio košė gali būti ne tik pagrindinis Jūsų patiekalas, bet ir padažų ar įdarų priedas.

Grūdinius produktus į mitybos racioną su „Namų restorano patiekalais“ įtraukti – labai paprasta ir skanu. Košėse ir košotose esančios maistingos skaidulos, vitaminai ir baltymai suteiks ne tik sotumo jausmą, bet ir aprūpins kūną reikiama energija.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai


Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus