SPF0
Sausainiai su vaniliniu pertepimu - Schar Chocolate O's, 165 g

Sausainiai su vaniliniu pertepimu - Schar Chocolate O's, 165 g

3,48 €

Sausainiai su vaniliniu pertepimu. Be gliuteno, be kviečių.



Schar Chocolate O's - Sausainiai su vaniliniu pertepimu. 

Be gliuteno, be kviečių.


Sudedamosios dalys:

pieno kremas 35% (augaliniai riebalai, nenugriebto pieno milteliai 6.5%, dekstrozė, cukrus, laktozė, emulsiklis: sojos lecitinas, natūrali skoninė medžiaga, kukurūzų krakmolas, cukrus, palmių aliejus, kukurūzų miltai, nuriebintos kakavos milteliai 5%, sojų miltai, bulvių krakmolas, nenugriebto pieno milteliai, druska, kildinimo medžiaga: amonio natrio hidrokarbonatas, natrio hidrokarbonatas. Gali būti lubinų baltymų pėdsakų.

 

Informacija apie maistingumą:

  100 g produkto
Energinė vertė 2087kJ / 499 kcal
Baltymų 6,6 g
Angliavandenių 62 g
iš kurių cukrų 31g
Riebalų 24 g
iš kurių sočiųjų 15 g
Maistinių skaidulų 4,1g
Druskos 1,0g



 
Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje. 
Geriausia iki žr. pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.
Importuotojas: UAB „Oribalt Vilnius“ Laisvės pr. 75, Vilnius.

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus