SPF0
Sausainiai su vaniliniu kremu - Schar Custard Creams, 125 g

Sausainiai su vaniliniu kremu - Schar Custard Creams, 125 g

2,97 €

Sausainiai su vaniliniu kremu. Be gliuteno, be kviečių.



Schar Custard Creams - Sausainiai su vaniliniu kremu. 
Be gliuteno, be kviečių.


Sudedamosios dalys:

biskvitas (kukurūzų miltai, palmių aliejus, kukurūzų krakmolas, cukrus, gliukozės sirupas, sojų miltai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga (natūrali vanilė), druska, ryžių krakmolas, kildinimo medžiagos (amonio ir natrio hidrokarbonatai). Įdaras 28% (kokosų, palmių aliejai, dekstrozė, laktozė, nenugriebto pieno milteliai 21%, cukrus, emulsiklis (sojos lecitinas), kvapioji medžiaga. Gali būti lubinų baltymų.

 

Maistingumo deklaracija:

  100 g produkto
Energinė vertė 2095kJ / 500 kcal
Riebalų 22 g
iš kurių sočiųjų 13 g
Angliavandenių 70 g
iš kurių cukrų 33 g
Maistinių skaidulų 1,0 g
Baltymų 4,9 g
Druskos 0,55 g




Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje. 
Geriausia iki žr. pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.
Importuotojas: UAB „Oribalt Vilnius“ Laisvės pr. 75, Vilnius.

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus