SPF0
Raikyta Duona - Schar Pain Brioche, 370g

Raikyta Duona - Schar Pain Brioche, 370g

4,26 €

Schar Pain Brioche raikyta duona. Be gliuteno, be kviečių.



Schar Pain Brioche raikyta duona.
Be gliuteno, be kviečių.


Sudedamosios dalys:

Vanduo, kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, cukrus, kiaušiniai, augalinis margarinas (palmių aliejus, vanduo, rapsų aliejus, druska, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; citrinos rūgštis; natūrali skoninė medžiaga), gliukozės sirupas, tirštiklis: hidroksipropilmetilceliuliozė, guaro guma; pieno milteliai, augalinės skaidulos (gysločio luobelės), mielės, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; druska, natūrali skoninė medžiaga; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: vyno rūgštis. Gali būti sojos ir lubinų pėdsakų.

 

Informacija apie maistingumą:

  100 g produkto
Energinė vertė 1106kJ/262 kcal
Angliavandenių 48 g
iš kurių cukrų 9,3 g
Riebalų 5,5 g
iš kurių sočiųjų 3 g
Skaidulinių medžiagų 4,2 g
Baltymų 3 g
Druskos 0,58 g




Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje. 
Geriausia iki žr. pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.
Importuotojas: UAB „Oribalt Vilnius“ Laisvės pr. 75, Vilnius.

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus