Šiuo metu atsiliepimų nėra
Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.
Perlinės kruopos su žaliaisiais lęšiais ir pievagrybiais – Košė, Namų restorano patiekalai, 250 g
Ši košė, verdama nedideliame kiekyje vandens, išlaiko visas vertingąsias maistines savybes, bei gerą skonį, nes nereikia nupilti vandens pertekliaus.
Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.
perlinės miežių kruopos (78,5%), žalieji lęšiai (17%), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus), džiovinti pievagrybiai (2.2%). Gali būti glitimo, pieno, salierų, garstyčių, riešutų pėdsakų.
Puode užvirinkite 300 ml vandens, suberkite vienos pakuotės turinį, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir arbatinį šaukštelį aliejaus arba sviesto. Viską išmaišykite ir sandariai uždenkite puodą. Virkite ant labai mažos ugnies 25 minutes. Per tą laiką puodo neatidenkite. Nuimkite nuo ugnies, išmaišykite ir palikite puodą sandariai uždengtą 5 minutėms.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1376 kJ / 328 kcal |
Riebalai | 2,2 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,04 g |
Angliavandeniai | 70 g |
cukrų* | 1,9 g |
Baltymai | 10 g |
Druska | 0,02 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Išvirkite vieną pakuotę košės pagal pateiktą paruošimo būdą. Ją suberkite į keptuvę, pridėkite 150 ml grietinės 30%, viską išmaišykite ir pakepkite 2 minutes, kol grietinė lengvai sutirštės. Patiekalą pagardinkite pipirais ir petražolėmis. Skanaus!
Grynasis kiekis 250 g (2x125 g)
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gardžiai ir sveikai valgyti dabar madinga! O smagiausia, kai tai galima padaryti lengvai, vos kelias minutes praleidus savo namų „restorano virtuvėje“! Savo asortimente turime unikalų prekės ženklą „Namų restorano patiekalai“, kuriame – gausus lengvai paruošiamų košių ir KOŠOTŲ pasirinkimas.
Natūralūs džiovinti ingredientai kartu su perlinėmis miežių ar bulguro kruopomis, įkvėpti rizoto gaminimo būdo tampa košotu ir keliauja tiesiai į Jūsų namus! Pakepinus kruopų ir daržovių mišinį su aliejumi keletą minučių, visą turinį užpylus verdančiu vandeniu užteks patroškinti apie 20 minučių. Viskas! Lieka tik mėgautis išraiškingu skoniu!
Taip pat lengvai pasigaminsite ir „Namų restorano patiekalų“ košę su mėgstamais ingredientais – vos 20 minučių ir galėsite džiaugtis maistingais pusryčiais ar vakariene. Soti ir unikalaus skonio košė gali būti ne tik pagrindinis Jūsų patiekalas, bet ir padažų ar įdarų priedas.
Grūdinius produktus į mitybos racioną su „Namų restorano patiekalais“ įtraukti – labai paprasta ir skanu. Košėse ir košotose esančios maistingos skaidulos, vitaminai ir baltymai suteiks ne tik sotumo jausmą, bet ir aprūpins kūną reikiama energija.
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?