Šiuo metu atsiliepimų nėra
Moliūgas tirpsta burnoje ir suteikia patiekalui tirštos šilkinės tekstūros. Unikalų bei subtilų skonį puikiai papildo lapiniai kopūstai, kurie laikomi viena vertingiausių daržovių pasaulyje.
Perlinės kruopos su moliūgais ir lapiniais kopūstais – Košota, Namų restorano patiekalai, 200 g
Įkvėpti itališko rizoto gaminimo būdo, paruošėme unikalų patiekalą - košotą.
Moliūgas tirpsta burnoje ir suteikia patiekalui tirštos šilkinės tekstūros. Unikalų bei subtilų skonį puikiai papildo lapiniai kopūstai, kurie laikomi viena vertingiausių daržovių pasaulyje. Visa tai sumaišę su perlinėmis miežių kruopomis, gauname skanų patiekalą.
perlinės miežių kruopos (73%), džiovinti moliūgai (9,5%), moliūgų sėklos (6,5%), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus), džiovintos daržovės (morkos, pastarnokai, salierai, petražolės, vaistinės gelsvės), neaktyvių maistinių mielių dribsniai, džiovinti lapiniai kopūstai (1,5%), jūros druska, petražolės, česnakai, muskatai, rūkytos paprikos, Kajeno paprikos, juodieji pipirai. Gali būti pieno, garstyčių. riešutų pėdsakų.
Keptuvėje įkaitinti 6 šaukštus aliejaus, suberti abiejų pakuočių turinį ir gerai išmaišyti. Maišant kepti 2 minutes, kol košė tolygiai pasidengs riebalais. Įpilti 650ml verdančio vandens ir troškinti ant mažos ugnies uždengtoje keptuvėje 25 minutes, retkarčiais pamaišant, kol košė suminkštės ir sugers skystį. Pagamintą košotą palikti 2 minutėms pravėsti.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1409 kJ / 337 kcal |
Riebalai | 5,6 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g |
Angliavandeniai | 65 g |
cukrų* | 9,7 g |
Baltymai | 11 g |
Druska | 0,94 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Pagaminkite košotą pagal paruošimo receptą ir palikite ją keptuvėje pravėsti. Tuo metu sutarkuokite parmezano sūrio ir užberkite ant pagamintos košotos. Skanaus!
Grynasis kiekis 200 g
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gardžiai ir sveikai valgyti dabar madinga! O smagiausia, kai tai galima padaryti lengvai, vos kelias minutes praleidus savo namų „restorano virtuvėje“! Savo asortimente turime unikalų prekės ženklą „Namų restorano patiekalai“, kuriame – gausus lengvai paruošiamų košių ir KOŠOTŲ pasirinkimas.
Natūralūs džiovinti ingredientai kartu su perlinėmis miežių ar bulguro kruopomis, įkvėpti rizoto gaminimo būdo tampa košotu ir keliauja tiesiai į Jūsų namus! Pakepinus kruopų ir daržovių mišinį su aliejumi keletą minučių, visą turinį užpylus verdančiu vandeniu užteks patroškinti apie 20 minučių. Viskas! Lieka tik mėgautis išraiškingu skoniu!
Taip pat lengvai pasigaminsite ir „Namų restorano patiekalų“ košę su mėgstamais ingredientais – vos 20 minučių ir galėsite džiaugtis maistingais pusryčiais ar vakariene. Soti ir unikalaus skonio košė gali būti ne tik pagrindinis Jūsų patiekalas, bet ir padažų ar įdarų priedas.
Grūdinius produktus į mitybos racioną su „Namų restorano patiekalais“ įtraukti – labai paprasta ir skanu. Košėse ir košotose esančios maistingos skaidulos, vitaminai ir baltymai suteiks ne tik sotumo jausmą, bet ir aprūpins kūną reikiama energija.
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?