Šiuo metu atsiliepimų nėra
Lėto džiovinimo, be GMO, be palmių aliejaus.
Makaronai Cannelloni n° 100 all'uovo - De Cecco, 250g
Lėto džiovinimo, be GMO, be palmių aliejaus.
Kietųjų kviečių miltai, pasterizuoti laisvai laikomų vištų kiaušiniai (19,36%). Sudėtyje gali būti sojos pupelių ir sojos pupelių produktų.
100g produkto | |
Energinė vertė | 1545 kj / 369 kcal |
Riebalai | 3.9 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 1.2 g |
Angliavandeniai | 66 g |
iš kurių cukrų | 2.9 g |
Baltymai | 15 g |
Druska | 0.12 g |
Virti 20 minučių (Al dente)
Sudėtyje yra gliuteno (Grūdų, kuriuose yra kviečių, rugių, miežių, avižų ir speltos)
Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje.
Geriausia iki žiūrėti pakuotės apačioje.
Kilmės šalis: Italija
De Cecco – Italijos makaronų tradicijos meistrai nuo 1886 metų
„De Cecco“ – tai makaronų gamybos tradicija, kurios šaknys siekia 1886 metus. Šis prekių ženklas gimė Abrucų regione, Fara San Martino kaimelyje, garsėjančiame grynais kalnų vandenimis ir aukštos kokybės kviečių derliumi. Dar 1831 metais Nicola Antonio De Cecco pradėjo veiklą kaip malūnininkas, gaminęs „geriausius miltus aplinkiniuose kraštuose“. Vėliau šeimos tradicijas tęsęs jo sūnus Filippo De Cecco įkūrė makaronų fabriką ir pradėjo gaminti makaronus, kurie netrukus tapo kokybės etalonu.
Unikalūs gamybos metodai
„De Cecco“ nuo pat pradžių naudojo inovatyvius ir pažangius gamybos metodus, kurie padėjo išsiskirti rinkoje. Viena iš pagrindinių naujovių – žemoje temperatūroje vykstantis makaronų džiovinimo procesas, užtikrinantis jų neprilygstamą skonį ir tekstūrą. Makaronai formuojami naudojant bronzines formas, kurios suteikia produktui šiurkštų paviršių – idealiai tinkantį padažams įsigerti.
Itin kruopščiai atrinktos žaliavos
„De Cecco“ išlaiko griežtą kontrolę, naudodama tik aukštos kokybės semoliną, gaminamą savo malūnuose. Šie aukštos kokybės kviečiai užtikrina neprilygstamą makaronų tekstūrą, skonį ir maistinę vertę.
Italijos virtuvės ambasadorius pasaulyje
Per daugiau nei šimtmetį „De Cecco“ tapo vienu iš Italijos virtuvės simbolių. Šio prekės ženklo makaronai yra pripažinti ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Dėl nuoseklios kokybės kontrolės ir pagarbos tradicijoms „De Cecco“ produktai tapo neatsiejama daugelio šeimų virtuvės dalimi.
Atsakomybė ir tvarumas
„De Cecco“ siekia ne tik gaminti aukščiausios kokybės makaronus, bet ir prisidėti prie tvarumo. Įmonė investuoja į modernias gamybos technologijas, kurios leidžia sumažinti poveikį aplinkai, tuo pačiu puoselėjant tradicijas, kurios perduodamos iš kartos į kartą.
Rinkitės „De Cecco“ – makaronus, kuriuose dera tradicijos, kokybė ir Italijos virtuvės skonis. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina autentišką skonį ir aukščiausią kokybę.
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?