Šiuo metu atsiliepimų nėra
Gausi inulino, maistinės skaidulinės medžiagos, stimuliuojančios gerųjų bifidobakterijų ir laktobakterijų augimą, galinčios turėti antivirusinį ir antibakterinį poveikį.
Kafija - Dvaro kavos, 100g
Išieškota autentika - santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje.
Visos trys šaknelės teigiamai veikia virškinimą ir žarnyno mikroflorą, malonina kepenis ir stiprina kraujotakos sistemą. Gausi inulino, maistinės skaidulinės medžiagos, stimuliuojančios gerųjų bifidobakterijų ir laktobakterijų augimą, galinčios turėti antivirusinį ir antibakterinį poveikį. Dėl to puikiai tinka diabetikams - padeda reguliuoti cholesterolio ir cukraus lygį kraujyje, apetitą.
itin švelniai paskrudintos kiaulpienės (Taraxacum officinale), paprastosios cikorijos (Cichorium intybus) šaknys ir didžiosios varnalėšos (Arctium lappa L.) šaknys, karamelinis miežių salyklas.
Persipynęs itin švelniai skrudintų šaknų kartumas, pagardintas
1 a. šaukštelį kavos užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5-7 min.
Netinka pusiau automatiniams kavos aparatams. Rekomenduojame naudoti French press ir filtrų kavinukus.
Be kofeino, todėl kava mėgautis galite tiek ryte, tiek vakare.
Gardu su mėgstamu pienu ar grietinėle, medumi, kardamonu, cinamonu. Skanaus!
Gali pasitaikyti natūraliai susidarančių skaidulų plaušų pūkų, kurie neturi įtakos kavos savybėms.
Grynoji masė 100 g
„Dvaro kavos“ – skonis, atkeliavęs iš Lietuvos gamtos.
„Dvaro kavos“ – tai daugiau nei gėrimas. Tai rankų darbo šedevras, kuriame slypi senoviniai Lietuvos receptai ir gamtos dosnumas. Kiekvienas gurkšnis pasakoja istoriją apie žydinčias pievas, ošiančius miškus ir saulėlydžiais nuspalvintus laukus.
Iš Lietuvos pievų, miškų ir laukų – į Jūsų puodelį
„Dvaro kavos“ gaminamos tik iš vietinių žaliavų, kruopščiai surinktų iš Lietuvos pievų, miškų ir laukų. Gilių, kiaulpienių šaknų, cikorijų, morkų ir miežių kavos, žolelių arbatos – kiekvienas produktas atskleidžia unikalų Lietuvos gamtos skonį.
Rankų darbas – autentiškumo garantija
„Dvaro kavos“ gaminamos rankomis, naudojant tradicinius metodus. Šis kruopštus procesas užtikrina aukščiausią kokybę ir išskirtinį skonį, kuriame slypi tikros meilės ir atsidavimo darbui ženklas.
Tvarumas – tai ne tik žodis
„Dvaro kavos“ rūpinasi ne tik savo produktų kokybe, bet ir aplinka. Ištekliai naudojami maksimaliai efektyviai, gaminami tik konkrečiam poreikiui apskaičiuoti produkcijos kiekiai. Pakuotės – perdirbamos ir nekenksmingos gamtai.
Atraskite „Dvaro kavos“ – atraskite Lietuvos gamtos skonį!
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?