Šiuo metu atsiliepimų nėra
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose vertinama nuo seno - daugeliui tai vaikystės nostalgija, kitiems - naujai atrandamas supermaisto šaltinis.
Gilių kava - Dvaro kavos, 100g
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose vertinama nuo seno - daugeliui tai vaikystės nostalgija, kitiems - naujai atrandamas supermaisto šaltinis.
Senovėje gerta siekiant atgauti jėgas po ligų, pagimdžius, augant.
Šių dienų mokslo tiriama kaip daugybės biologiškai aktyvių junginių, polifenolių, stebinančių antioksidaciniu aktyvumu - taninų, elago rūgšties ir kt. šaltinis.
Gilės žadina apetitą, gerina virškinimą, gali padėti stabdant širdies ir kraujagyslių ligų, osteoporozės, neurodegeneracinių ligų vystymąsi.
Gausūs taninai padidina gliukozės įsisavinimą ir slopina adipogenezę, todėl tai puikus pasirinkimas diabetikams.
paprastojo ąžuolo (Quercus robur) gilių branduoliai 100 %.
Pagal išieškotą receptūrą gilės paruošiamos taip, kad įgautų prabangų, švelnų karamelės skonį su graikinių riešutų ir ruginės duonos natomis.
1. 1 a. šaukštelį kavos užpilkite verdančiu vandeniu ar mėgstamu pienu, palaikykite 5-7 min.
2. Tradicinis ruošimo būdas: į verdantį vandenį įberkite 1 a. šaukštelį kavos puodeliui ir pavirkite 3-5 min. Įpylę tiek pat pieno, dar pavirkite 1 min.
Tinka ruošti visų tipų kavinukais ir pusiau automatiniais (nemalančiais) kavos aparatais.
Be kofeino, todėl ja mėgautis galite tiek ryte, tiek vakare.
Gardu su mėgstamu pienu, sviestu, medumi. Jei norisi šildančio efekto, įberkite kardamono ar / ir cinamono. Skanaus!
Grynoji masė 100 g
„Dvaro kavos“ – skonis, atkeliavęs iš Lietuvos gamtos.
„Dvaro kavos“ – tai daugiau nei gėrimas. Tai rankų darbo šedevras, kuriame slypi senoviniai Lietuvos receptai ir gamtos dosnumas. Kiekvienas gurkšnis pasakoja istoriją apie žydinčias pievas, ošiančius miškus ir saulėlydžiais nuspalvintus laukus.
Iš Lietuvos pievų, miškų ir laukų – į Jūsų puodelį
„Dvaro kavos“ gaminamos tik iš vietinių žaliavų, kruopščiai surinktų iš Lietuvos pievų, miškų ir laukų. Gilių, kiaulpienių šaknų, cikorijų, morkų ir miežių kavos, žolelių arbatos – kiekvienas produktas atskleidžia unikalų Lietuvos gamtos skonį.
Rankų darbas – autentiškumo garantija
„Dvaro kavos“ gaminamos rankomis, naudojant tradicinius metodus. Šis kruopštus procesas užtikrina aukščiausią kokybę ir išskirtinį skonį, kuriame slypi tikros meilės ir atsidavimo darbui ženklas.
Tvarumas – tai ne tik žodis
„Dvaro kavos“ rūpinasi ne tik savo produktų kokybe, bet ir aplinka. Ištekliai naudojami maksimaliai efektyviai, gaminami tik konkrečiam poreikiui apskaičiuoti produkcijos kiekiai. Pakuotės – perdirbamos ir nekenksmingos gamtai.
Atraskite „Dvaro kavos“ – atraskite Lietuvos gamtos skonį!
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?