SPF0
Duonos lazdelės - Schar Grissini, 150g

Duonos lazdelės - Schar Grissini, 150g

4,96 €

Duonos lazdelės - Grissini, tai puikus užkandis, be gliuteno, be kviečių ir be laktozės!



Grissini - Duonos lazdelės.
Be gliuteno, be kviečių, be laktozės.


Sudedamosios dalys:

bulvių krakmolas, ryžių miltai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, grikių miltai, augalinis margarinas (augalinis aliejus ir riebalai kintama proporcija (saulėgrąžų aliejus, taukmedžio sviestas), vanduo, druska, citrinų sultys, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai ( E-471)), mielės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, druska, tirštiklis: hidroksipropilmetilceliuliozė; emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų monoacetilvyno ir diacetilvyno rūgšties esteriai; tešlos kildinimo medžiaga amonio bikarbonatas, natūralios skoninės medžiagos.

 

Informacija apie maistingumą:

  100 g produkto
Energinė vertė 1728 kJ / 408 kcal
Baltymų 3,8 g
Angliavandenių 85 g
iš kurių cukrų 1,5 g
Riebalų 5,7 g
iš kurių sočiųjų 2,3 g
Maistinių skaidulų 1,2 g
Druskos 2,1 g

 

 

Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje. 

Geriausia iki žr. pakuotės apačioje.
Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com 



Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.
Importuotojas: UAB „Oribalt Vilnius“ Laisvės pr. 75, Vilnius. 
 

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus