SPF0
Duonelė - Schar Bon Matin, 200g

Duonelė - Schar Bon Matin, 200g

2,89 €

Duonelė be gliuteno, be kviečių ir be laktozės.



Duonelė - Schar Bon Matin, 200g (2x100g)

Be gliuteno, be kviečių, be laktozės.

 

Sudedamosios dalys:

ryžių miltai, kukurūzų krakmolas, vanduo, cukrus, kiaušiniai, ryžių krakmolas, augalinis margarinas (palmių aliejus, vanduo, rapsų aliejus, druska, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis; natūralios kvapiosios medžiagos), gliukozės sirupas, skaidulinės medžiagos (gysločio luobelės), tirštiklis: pupenių derva, hidroksipropilmetilceliuliozė; mielės, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai E471; druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis; kvapiosios medžiagos. Gali būti sojų ir lubinų pėdsakų.

 

Maistingumo deklaracija:

  100 g produkto
Energinė vertė 1181 kJ / 280 kcal
Angliavandenių 50 g
iš kurių cukrų 16 g
Riebalų 6,6 g
iš kurių sočiųjų 3,8 g
Skaidulinių medžiagų 4,2 g
Baltymų 2,9 g
Druskos 0,59 g

 

Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje. 

Geriausia iki žiūrėti pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.

Importuotojas: Oribalt Vilnius, UAB,  Maišinės k. 1 C, Lentvario sen., Trakų rajonas.

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus