Šiuo metu atsiliepimų nėra
Košota su lęšiais ir pomidorais - tai skonio kompozicija, skirta originalių, išraiškingų skonių mėgėjams.
Bulguro kruopos su lęšiais ir pomidorais – Košota, Namų restorano patiekalai, 200 g
Įkvėpti itališko rizoto gaminimo būdo, paruošėme unikalų patiekalą - košotą.
Patiekalo pagrindu pasirinkome bulguro kruopas - vertingiausias iš visų kviečių kruopų. Jas papildėme raudonaisiais ir žaliaisiais lęšiais, kuriuose gausu baltymų, bei pomidorais, pagardinome česnakais, kmynais. Kajeno paprikomis ir bazilikais.
Košota su lęšiais ir pomidorais - tai skonio kompozicija, skirta originalių, išraiškingų skonių mėgėjams.
bulguro kruopos is kietuju kviečių (67%), raudonieji lęšiai (10%), džiovinti pomidorai (5,5%), žalieji lęšiai (5%), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai saulėgražų aliejus), neaktyvių maistinių mielių dribsniai, džiovintos cukinijos (2%), džiovintos daržovės (morkos, pastarnokai, salierai, petražolės, vaistinės gelsvės), jūros druska, česnakai, kuminai, Kajeno paprikos, kmynai, bazilikai, juodieji pipirai. Gali būti pieno, garstyčių, riešutų pėdsakų.
Keptuvėje įkaitinti 6 šaukštus aliejaus, suberti abiejų pakuočių turinį ir gerai išmaišyti. Maišant kepti 2 minutes, kol košė tolygiai pasidengs riebalais. Įpilti 650ml verdančio vandens ir troškinti ant mažos ugnies uždengtoje keptuvėje 15 minučių, retkarčiais pamaišant, kol košė suminkštės ir sugers skystį. Pagamintą košotą palikti 2 minutėms pravėsti.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1384 kJ / 328 kcal |
Riebalai | 3,8 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,4 g |
Angliavandeniai | 57 g |
cukrų* | 2,1 g |
Baltymai | 15 g |
Druska | 1 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Nr.1 Pagaminkite košotą pagal paruošimo receptą ir palikite ją keptuvėje pravėsti. Tuo metu susmulkinkite mocarelos sūrį mažais gabaliukais ir užberkite ant pagamintos košotos. Skanaus!
Nr.2 Į atvėsintą košotą įmuškite kiaušinį ir viską išmaišykite. Iš masės suformuokite mandarino dydžio rutuliukus, o į vidų įkiškite po gabaliuką sūrio. Rutuliukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuse. Kepkite įkaitintuose riebaluose, kol rutuliukai apskrus. Skanaus!
Grynasis kiekis 200 g
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gardžiai ir sveikai valgyti dabar madinga! O smagiausia, kai tai galima padaryti lengvai, vos kelias minutes praleidus savo namų „restorano virtuvėje“! Savo asortimente turime unikalų prekės ženklą „Namų restorano patiekalai“, kuriame – gausus lengvai paruošiamų košių ir KOŠOTŲ pasirinkimas.
Natūralūs džiovinti ingredientai kartu su perlinėmis miežių ar bulguro kruopomis, įkvėpti rizoto gaminimo būdo tampa košotu ir keliauja tiesiai į Jūsų namus! Pakepinus kruopų ir daržovių mišinį su aliejumi keletą minučių, visą turinį užpylus verdančiu vandeniu užteks patroškinti apie 20 minučių. Viskas! Lieka tik mėgautis išraiškingu skoniu!
Taip pat lengvai pasigaminsite ir „Namų restorano patiekalų“ košę su mėgstamais ingredientais – vos 20 minučių ir galėsite džiaugtis maistingais pusryčiais ar vakariene. Soti ir unikalaus skonio košė gali būti ne tik pagrindinis Jūsų patiekalas, bet ir padažų ar įdarų priedas.
Grūdinius produktus į mitybos racioną su „Namų restorano patiekalais“ įtraukti – labai paprasta ir skanu. Košėse ir košotose esančios maistingos skaidulos, vitaminai ir baltymai suteiks ne tik sotumo jausmą, bet ir aprūpins kūną reikiama energija.
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?