SPF0
Bandelės su šokolado gabaliukais - Schar Bon Choc , 220g

Bandelės su šokolado gabaliukais - Schar Bon Choc , 220g

4,45 €

Bandelės su šokolado gabaliukais be gliuteno ir be kviečių.



Bandelės su šokolado gabaliukais - Schar Bon Choc , 220g

Be gliuteno, be kviečių.

 

Sudedamosios dalys:

ryžių miltai, šokolodo gabaliukai 13% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, kvapiklis), vanduo, cukrus, kiaušiniai, augalinis margarinas (palmių, kokosų aliejus, vanduo rapsų aliejus, druska, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natūrali skoninė medžiaga), ryžių krakmolas, gliukozės sirupas, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tištiklis: guaro guma, hidropropilmetil celiuliozė; mielės, druska, rūgtingumą ruguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga. Gali būti lubinų ir pieno pėdsakų.

 

Maistingumo deklaracija:

  100 g produkto
Energinė vertė 1286 kJ / 306 kcal
Baltymų 3,1 g
Angliavandenių 51 g
iš kurių cukrų 16 g
Riebalų 8,9 g
iš kurių sočiųjų 5 g
Maistinių skaidulų 5 g
Druskos 0,5 g

 

Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje. 

Geriausia iki žiūrėti pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje www.schaer.com


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija.

Importuotojas: Oribalt Vilnius, UAB,  Maišinės k. 1 C, Lentvario sen., Trakų rajonas.

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus