Šiuo metu atsiliepimų nėra
Soti ir subalansuoto skonio, ji gali būti ne tik pagrindinis patiekalas, bet ir garnyras, tinkantis prie mėsos, žuvies, daržovių.
Baltieji ryžiai su lęšiais ir pomidorais – Baltieji ryžiai, Namų restorano patiekalai, 250 g
Ši ryžių ir daržovių košė, verdama nedideliame kiekyje vandens, išlaiko visas vertingąsias maistines savybes bei gerą skonį, nes nereikia nupilti vandens pertekliaus.
Soti ir subalansuoto skonio, ji gali būti ne tik pagrindinis patiekalas, bet ir garnyras, tinkantis prie mėsos, žuvies, daržovių.
ilgagrūdžiai baltieji ryžiai 68%, raudonieji lęšiai 13%, žalieji lęšiai 12%, džiovinti pomidorai 3%, džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgražų aliejus), džiovintos petražolės, aitriosios paprikos 0,1%. Gali būti glitimo, pieno, salierų, garstyčių sėklų, riešutų pėdsakų.
Į 400ml verdančio vandens suberkite vieno pakelio turinį, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir 2 šaukštus aliejaus. Išmaišykite ir sandariai uždenkite puodą. Virkite ant labai mažos ugnies 15 minučių. Nuimkite nuo ugnies, išmaišykite ir palikite sandariai uždengtą puodą 5 minutėms.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1402 kJ / 299 kcal |
Riebalai | 1,5 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g |
Angliavandeniai | 64 g |
cukrų* | 2,1 g |
Baltymai | 8,7 g |
Druska | 0,04 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Išvirkite mišinį pagal pateiktą paruošimo būdą. Paimkite saldžiąsias paprikas, perpjaukite išilgai į dvi dalis ir išvalykite sėklas. Įdėkite paruoštą masę į vidų, pabarstykite tarkuotu pamezano sūriu ir kepkite orkaitėje 30 minučių 200 laipnsių temperatūroje. Skanaus!
Grynasis kiekis 250 g (2x125 g)
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gardžiai ir sveikai valgyti dabar madinga! O smagiausia, kai tai galima padaryti lengvai, vos kelias minutes praleidus savo namų „restorano virtuvėje“! Savo asortimente turime unikalų prekės ženklą „Namų restorano patiekalai“, kuriame – gausus lengvai paruošiamų košių ir KOŠOTŲ pasirinkimas.
Natūralūs džiovinti ingredientai kartu su perlinėmis miežių ar bulguro kruopomis, įkvėpti rizoto gaminimo būdo tampa košotu ir keliauja tiesiai į Jūsų namus! Pakepinus kruopų ir daržovių mišinį su aliejumi keletą minučių, visą turinį užpylus verdančiu vandeniu užteks patroškinti apie 20 minučių. Viskas! Lieka tik mėgautis išraiškingu skoniu!
Taip pat lengvai pasigaminsite ir „Namų restorano patiekalų“ košę su mėgstamais ingredientais – vos 20 minučių ir galėsite džiaugtis maistingais pusryčiais ar vakariene. Soti ir unikalaus skonio košė gali būti ne tik pagrindinis Jūsų patiekalas, bet ir padažų ar įdarų priedas.
Grūdinius produktus į mitybos racioną su „Namų restorano patiekalais“ įtraukti – labai paprasta ir skanu. Košėse ir košotose esančios maistingos skaidulos, vitaminai ir baltymai suteiks ne tik sotumo jausmą, bet ir aprūpins kūną reikiama energija.
Ar tikrai norite atlikti šį veiksmą?