SPF0
Sausainiai su  šokolado įdaru - Schar Cioccolini, 150 g

Sausainiai su  šokolado įdaru - Schar Cioccolini, 150 g

4,36 €

Sausainiai su šokolado įdaru. Be gliuteno, be kviečių, be laktozės.



Sausainiai su  šokolado įdaru - Schar Cioccolini, 150g.

Be gliuteno, be kviečių, be laktozės.

 

Sudedamosios dalys:

riešutų kremas 40% (cukrus, augaliniai aliejai ir riebalai (rapsai, kakavos sviestas, saulėgrąžos), lazdyno riešutai 16%, nuriebinti kakavos milteliai 11%, bulvių krakmolas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas; natūrali vanilės kvapioji medžiaga ), kukurūzų miltai, palmių aliejus, cukrus, sojų miltai, kakavos milteliai, kiaušiniai, gliukozės sirupas, ryžių krakmolas, modifikuotas tapijokos krakmolas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: amonio ir natrio vandenilio karbonatas; druska, natūralūs kvapikliai. Gali būti lubinų ir kitų riešutų pėdsakų. Vienas sausainis – 9 g = 48 kcal.

 

Maistingumo deklaracija:

  100 g produkto
Energinė vertė 2163 kJ / 517 kcal
Baltymų 6,2 g
Angliavandenių 60 g
iš kurių cukrų 39 g
Riebalų 27 g
iš kurių sočiųjų 7,9 g
Maistinių skaidulų 4,8 g
Druskos 0,4 g

 

Laikyti tamsioje, sausoje  vietoje.

Geriausias iki žiūrėti pakuotės apačioje.

Daugiau informacijos ir receptų ieškokite internetiniame puslapyje  www.schaer.com


Gamintojas: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italija. 

Importuotojas: Oribalt Vilnius, UAB,  Maišinės k. 1 C, Lentvario sen., Trakų rajonas.

SCHAR


Dr.Schär grupės tikslas – parodyti visiems, kurie turi specialių mitybos reikalavimų, kad jų invidualūs poreikiai gali būti išpildomi ir kad jie taip pat gali mėgautis sveiku maistu. Štai kodėl Schär valgymo džiaugsmą laiko kertiniu dalyku plėtojant plačiausią Europoje begliuteninių produktų tinklą. Schär produktų plėtojimo komandos tikslas yra pasiūlyti begliuteninių produktų, kurie ne tik nenusileidžia skoniu, bet ir atitinka žmonių, turinčių specialių mitybos poreikių, aukštos kokybės, natūralumo ir saugios dietos reikalavimus. Pagrindinės įkvepiančios Schär produkcijos kokybės nuostatos: geriausių begliuteninių ingredientų paieška ir taikymas (gamyba iš sorų, bolivinės balandos,kaštainių, grikių); atsakingas maisto žaliavų apdorojimas, pasitelkiant aukščiausios specializacijos gamybos tinklus; daugiau skaidulų ir pilnų grūdų produktuose, skirtuose kasdieniam vartojimui, pavyzdžiui, duonoje; nuolatinis cukraus kiekio mažinimas saldumynų gamyboje; aukštos kokybės augalinių riebalų naudojimas.

Informacija

Šiuo metu atsiliepimų nėra

Pridėti jūsų apžvalgą

Panašūs produktai

4,26 €
- 20%
1,26 € 1,58 €
4,46 €
Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
Registruokitės ir pirmieji gaukite naujienas apie specialius pasiūlymus ir naudingus patarimus